Verzekeringsrecht

Verzekeringsrecht – niet altijd duidelijk?

Verzekeringsrecht: voorkom eindeloze discussies

Het belang van het verzekeringsrecht is jezelf indekken tegen een onvoorzien financieel risico in de toekomst. Denk aan brand, ziektekosten, inboedel of aansprakelijkheid. Als er een moment ontstaat waarop men aanspraak wil maken op een vergoeding van een verzekering, kan er onenigheid met de verzekeringsmaatschappij ontstaan. Er ontstaan vaak discussies omtrent de inhoud van de bepalingen, de kleine lettertjes. Het is dan van belang om een deskundig oordeel te verkrijgen over hoe betreffende de bepalingen moeten worden geïnterpreteerd en ook of de kosten voor vergoeding in aanmerking komen. Geschillen op het gebied van het verzekeringsrecht kunnen dan vaak uitlopen op een eindeloze discussie.

Verzekeringsrecht duidelijk en onpartijdig beoordelen.

Geschillen op het gebied van het verzekeringsrecht en de beoordeling hiervan, kunt u met een gerust hart aan Van Kempen advocaten overlaten. Wij zullen zorgvuldig uw verzekeringsovereenkomst bestuderen en al het nodige ondernemen om tot een wenselijk resultaat te komen. Weigert uw verzekeringsmaatschappij uw schade te vergoeden en vindt u wel dat u hier recht op heeft, dan is het verstandig om al in een vroeg stadium advies in te winnen en u eventueel te laten bijstaan door een deskundige. Verzekeringsrecht, een specialisatie van Van Kempen advocaten.

Verzekeringsrecht – Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2024 Van Kempen Advocaten | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Cookie beleid | Klachtenregeling | Door: Vizien.nl