Verzekeringsadvocaat

Verzekeringsadvocaat wanneer nodig?

Verzekeringsadvocaat liefst voor een conflict inschakelen

Een verzekeringsadvocaat kunt u al inschakelen voordat er daadwerkelijk een conflict ontstaat tussen u en uw verzekeringsmaatschappij. Met behulp van bemiddeling kan er al veel duidelijkheid ontstaan inzake een onenigheid over bijvoorbeeld de juiste uitleg van verzekeringsvoorwaarden. Vaak voorkomt dit onnodige discussies en een eventuele rechtszaak die hieruit kan voortvloeien. Verzekeringsadvocaat – Schakel hem tijdig in en voorkom hierdoor eindeloze discussies met uw verzekeringsmaatschappij.

Verzekeringsadvocaat die makkelijk toegankelijk is

Een verzekeringsadvocaat moet in onze ogen gemakkelijk toegankelijk zijn. Wij geloven in de kracht van een laagdrempelig advocatenkantoor, waardoor er korte lijnen zijn, er een goed teamverband is en het persoonlijk contact op de eerste plaats staat. Dit houdt het contact met en voor onze cliënten overzichtelijk en duidelijk. Van Kempen advocaten heeft verzekeringsadvocaten die houden van persoonlijk en duidelijk contact met cliënten.

Advocaat verzekeringsrecht en de aanpak

Allereerst zal de advocaat uitgebreid feitenonderzoek uitvoeren, zo nodig ter plaatse. Daarna zal een juridisch onderzoek plaatsvinden naar de verzekeringsovereenkomst en de al dan niet bijbehorende algemene voorwaarden. Daarbij worden vragen beantwoord zoals:

Op basis van het feitelijk en juridisch onderzoek door de verzekeringsadvocaat wordt u voorzien van een duidelijk advies in begrijpelijk taal.

Verzekeringsadvocaat – Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2024 Van Kempen Advocaten | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Cookie beleid | Klachtenregeling | Door: Vizien.nl