Van Kempen veegt brandstichting van tafel

Uitgaangsgelegenheid Feestboerderij De Breyenburg is al jarenlang een begrip in Sint Anthonis en omgeving. Op 10 september 2013 slaat het noodlot echter toe. Een grote uitslaande brand legt de feestgelegenheid volledig in de as. De politie denkt aan brandstichting en de verzekeraar wil daar graag in meegaan. Van Kempen Advocaten weet dankzij gedegen tegenonderzoek met behulp van experts te voorkomen dat het een gebed zonder einde wordt en bewijst het tegendeel. De verzekeraar gaat uiteindelijk over tot vergoeding van alle schade.

Bron foto: Omroep Brabant

Een beangstigende situatie

Op moment dat de brand uitbreekt in feestboerderij De Breyenburg zijn zowel de zoon alsmede de vrouw van de beheerder nog in het brandende pand aanwezig. Gelukkig konden zij het pand al vrij snel verlaten en raakten zij niet gewond. De brandweer laat de brand, die buiten is ontstaan maar uiteindelijk naar binnen is overgeslagen, gecontroleerd uitbranden. Uiteindelijk staat alleen de voorgevel nog overeind. Eigenaar Johnny van der Ree (beter bekend als feestzanger Johnny Romein) wil niet speculeren over de zaak. Hij vermoedde echter al snel dat de brand aan de achterzijde van het pand ontstaan is. Hoe dan ook is het voor de eigenaar en zijn familie een beangstigende situatie geweest.

Proactieve aanpak bij brandschade is cruciaal

Na de brand is er onduidelijkheid over de oorzaak. De politie vermoedde in eerste instantie dat de brand was aangestoken. De verzekeraar gaat daar uiteraard graag in mee om op die manier maar geen schade te hoeven uitkeren. Eigenaar Johnny van der Ree komt al snel terecht bij Van Kempen Advocaten. Van Kempen krijgt het voor elkaar om met tegenonderzoek te bewijzen dat brandstichting met negatieve betrokkenheid van de verzekerde hier niet aan de orde is. Uiteindelijk is de zaak dankzij accuraat optreden relatief snel beslist. De verzekeraar besluit dan ook om tot schade uitkering over te gaan.

Bron foto’s: Youtube.com

"Door gedegen tegenonderzoek heeft Van Kempen Advocaten ervoor gezorgd dat de schade is vergoed door de verzekeraar."

Johnny van der Ree - Feestboerderij De Breyenburg

© 2024 Van Kempen Advocaten | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Cookie beleid | Klachtenregeling | Door: Vizien.nl