Primetime verhaalt schade op verzekeraar met hulp van Van Kempen

Een tijd geleden brak er een grote brand uit bij Primetime Eventtechniek en inrichting, gevestigd aan de Hapsebaan in Cuijk. Eigenaar Patrick Michiels was op moment van uitbreken van de brand op de terugweg van zijn vakantie. “We hoorden dat er niets meer te redden viel”, aldus Patrick. Het bedrijf werd volledig in de as gelegd. Na de brand werden Patrick en zijn vrouw al snel doorverwezen naar Van Kempen Advocaten. De verzekeraar stelde namelijk dat de clausules niet in orde waren. Door een goede samenwerking tussen Primetime en Van Kempen werd dat vrij snel rechtgezet. Binnen 9 maanden kon Patrick aan de slag met de wederopbouw van zijn bedrijf en stond er een compleet nieuwe bedrijfshal.

Bron foto: Omroep Brabant

Het bedrijf ging in vlammen op

Eigenaar Patrick Michiels zag die bewuste avond op weg naar de brand de grote rookpluim al boven de A73 hangen. Eenmaal aangekomen bij de brand kon hij het al snel niet meer aanzien: “Je hebt jaren gewerkt om op dat niveau te komen en dan gaat alles binnen enkele uren letterlijk in vlammen op.” Na de brand belandden Patrick en zijn vrouw in een rollercoaster en kregen veel te verwerken. “Gelukkig werden we direct naar Van Kempen Advocaten doorverwezen, aldus Patrick. Van Kempen Advocaten heeft ontzettend veel ervaring met dit soort zaken. We konden bouwen op een team van professionals, waardoor we onszelf volledig konden richten op de wederopbouw van Primetime.”

Bron foto: Omroep Brabant

Een roerige tijd snel af kunnen sluiten

Van Kempen Advocaten heeft veel kennis en ervaring op gebied van verzekeringsrecht. Samen met partners voerde Van Kempen contra-expertise uit. Zo kon de schade al snel worden verhaald bij de verzekeraar, die in eerste instantie stelde dat de clausules niet in orde waren. Dankzij gedegen onderzoek draaide Primetime, dat licht, geluid en video tijdens evenement verzorgt en feesttenten met alles erop en eraan verhuurt, binnen 9 maanden weer op volle toeren. Daarmee werd een roerige tijd uiterst positief afgesloten. Er staat nu een prachtige nieuwe bedrijfshal op de locatie aan de Hapsebaan in Cuijk die van alle gemakken voorzien is. Het bedrijf is daarmee 100% klaar voor de toekomst.

Bron foto: Maasvallei.net

"Ik ben blij dat mijn eerste telefoontje met Eugène van Kempen was."

Patrick MichielsPrimetime Eventtechniek en inrichting

© 2024 Van Kempen Advocaten | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Cookie beleid | Klachtenregeling

Website door