Advocaat verzekeringsrecht

Wanneer noodzakelijk?

Advocaat verzekeringsrecht kan erger voorkomen

Een advocaat verzekeringsrecht kan worden ingeschakeld als er een conflict dreigt te ontstaan tussen een verzekeraar en verzekeringsnemer. Na totstandkoming van een verzekeringsovereenkomst kan een verzekeraar het standpunt innemen bij het aangaan van de verzekering niet van alle relevante feiten en omstandigheden op de hoogte te zijn geweest. De verzekeraar kan dan dekking weigeren. Niet elke weigering van een verzekeraar is terecht. Een advocaat verzekeringsrecht kan dan uitkomst bieden en erger voorkomen.

Advocaat verzekeringsrecht kan u van dienst zijn

De advocaten verzekeringsrecht, mr. E.C.M.J. van Kempen en mr. G.E. Hattink van Van Kempen advocaten kunnen uw belangen behartigen in uw verzekeringskwestie. In overleg met u verlenen wij juridische bijstand bij verzekeringsconflicten. Uw belang is daarbij ons uitgangspunt. Daarbij is er altijd de voorkeur om een conflict op te lossen zonder tussenkomst van de rechter. Indien het conflict tussen een verzekerde en een verzekeraar echter blijft voortduren zonder tot een bevredigende oplossing te komen, kan het geschil aan de rechter worden voorgelegd. Daarbij wordt niet alleen gelet op de feitelijke en juridische kant van uw verzekeringskwestie, maar ook de praktische, emotionele en economische kant wordt niet vergeten. Onze taak is om te zorgen voor werkbare oplossingen. Een aanpak die vele cliënten van Van Kempen advocaten waarderen.

Advocaat verzekeringsrecht – Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2024 Van Kempen Advocaten | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Cookie beleid | Klachtenregeling | Door: Vizien.nl