Advocaat verzekering

Advocaat inzake verzekering nodig?

Advocaat verzekering bij verzekeringsconflicten

Heeft u een geschil met uw verzekeraar? Weigert de verzekeringsmaatschappij over te gaan tot uitkering van uw schade? U doet er goed aan om in die gevallen een advocaat in te schakelen. Is een claim nu wel of niet gegrond? Moet de verzekeraar op grond van de polisvoorwaarden uitkeren, of is de schade van dekking uitgesloten? Voor beantwoording van deze vragen en voor meer advies en bijstand tijdens een gerechtelijke procedure is vanwege de complexiteit in het verzekeringsrecht een gespecialiseerde advocaat onmisbaar.

Van Kempen advocaten heeft een team aan advocaten dat gespecialiseerd is in het verzekeringsrecht. Zij kunnen bogen op jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringsrecht, onder andere over geschillen met betrekking tot uitleg van polisvoorwaarden, uitsluitingsclausules, verzwijgingen, risicoverzwaringen etc..
U wordt met raad en daad bijgestaan op het gebied van brandverzekering, opstalverzekering, inboedelverzekering, uitvaart-, reis- en annuleringsverzekeringen, rechtsbijstandverzekering, herverzekering, milieuschadeverzekering, regen- en hagelverzekering, particuliere ziektekostenverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, ongevallenverzekering en diverse soorten van aansprakelijkheidsverzekeringen.

Advocaat verzekering gespecialiseerd rechtsgebied

Op het gebied van verzekeringsrecht heeft Van Kempen advocaten diverse verzekeringsrechtspecialisten.    Mr. E.C.M.J. van Kempen en mr. G.E. Hattink  zijn gespecialiseerd in het verzekeringsrecht en de afwikkeling van schade als gevolg van -bijvoorbeeld- brand. Er zijn vaste contacten met diverse expertisebureaus die ervoor zorgen dat een gedegen rapportage wordt opgesteld van de oorzaak van de schade en de financiële gevolgen ervan. Deze verzekeringsrechtadvocaten zijn ervaren onderhandelaars en oplossingsgericht. Zij adviseren en procederen over vraagstukken als dekking, schadevergoeding, regres en/of andere kwesties op het gebied van verzekeringsrecht. Overigens, wat rechtsbijstandverzekeringen betreft: wij staan cliënten ook bij op basis van een rechtsbijstandverzekering.

Advocaat verzekering – Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2024 Van Kempen Advocaten | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Cookie beleid | Klachtenregeling

Website door