Advocaat brandschade

Advocatenkantoor met juridische expertise in brand en verzekering

Brand is één van de ergste calamiteiten die een bedrijf of persoon kan treffen. Naast de materiële schade en de traumatische ervaring, volgt er vaak een periode van onzekerheid. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk weer een dak boven uw hoofd om te wonen of om met uw personeel te kunnen werken. Toch komt het te vaak voor dat uw verzekeraar niet snel (volledig) uitkeert, terwijl u in uw recht staat.

Bij brand verzekerd van rechtvaardigheid

Met Van Kempen advocaten als uw juridisch partner bent u verzekerd van rechtvaardigheid. In een geval van brand of rook- en blusschade weten wij welke stappen een verzekeringsmaatschappij gaat ondernemen om het proces te vertragen. Zonder juridische expertise kan dat zelfs zo lang duren dat een bedrijf in financiële problemen kan komen of zelf faillissement aan moet vragen. De advocaten van Van Kempen advocaten hebben jarenlange ervaring om dit soort zaken met succes af te handelen. Dit betekent een snelle uitkering van het bedrag waar u recht op heeft.

Conflict bij brand voorkomen

Een conflict met uw verzekeraar is te voorkomen door vooraf uw polis- en preventievoorwaarden goed te laten controleren door een gespecialiseerde advocaat. De advocaten van Van Kempen advocaten die hierin gespecialiseerd zijn, vindt u onder ‘medewerkers’. Zij kunnen de polisvoorwaarden voor u analyseren, aangeven waar u wel of niet voor verzekerd bent en adviseren welke maatregelen u moet nemen. Hierbij is bijvoorbeeld van groot belang dat de verzekerde som of verzekerde waarde goed is afgestemd op uw situatie. Zo weet u zeker dat u uw bedrijf of huis weer volledig kunt herbouwen met het bedrag dat wordt uitgekeerd.

Contraexpertise en onderzoek bij brand

Een advocaat met ervaring in zaken betreffende brandschade, weet hoe belangrijk het is om direct in actie te komen. Zo dient er onderzoek uitgevoerd te worden en dient er contact te zijn met de verzekeraar. Zij kunnen dan een voorschot uitkeren, zodat u de tijd heeft om alle feiten te verzamelen. Hoe sneller u een expert erbij betrekt, hoe groter de succeskans en snelheid van de uitkering. Op deze manier kunt u weer verder met datgene waarom u ondernemer bent geworden of u kunt zich weer richten op uw gezin.

Geen juridische risico’s met uw brandverzekering

Niemand zou het risico moeten lopen om faillissement aan te vragen of een huis kwijt te raken in het geval van een brand. Investeer in het uitsluiten van juridische risico’s, zodat u zeker weet dat u direct weer vooruit kunt kijken in het geval van brand. Onze advocaten met een expertise in het verzekeringsrecht vertellen u graag over de mogelijkheden. Neem nu vrijblijvend contact op via onze website of bel ons gerust op 0485-581170.

© 2024 Van Kempen Advocaten | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Cookie beleid | Klachtenregeling | Door: Vizien.nl