Advocaat aansprakelijkheidsrecht

Advocaat aansprakelijkheidsrecht nodig?

Heeft u een geschil met een persoon die een onrechtmatige daad heeft gepleegd? Heeft u hierdoor schade geleden? Heeft u een overeenkomst gesloten en is uw wederpartij tekortgeschoten in de nakoming van deze overeenkomst? Is er volgens u sprake van wanprestatie, waardoor u schade heeft geleden?

Voor beantwoording van deze vragen en voor meer advies en bijstand is vanwege de complexiteit van het aansprakelijkheidsrecht een gespecialiseerde advocaat nodig.

Van Kempen advocaten heeft een team aan advocaten dat gespecialiseerd is in het aansprakelijkheidsrecht. Zij kunnen bogen op jarenlange ervaring op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, onder andere over geschillen met betrekking tot wanprestatie, onrechtmatige daad, causaal verband en eigen schuld. U wordt met raad en daad bijgestaan op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht.

Wij kunnen u onder andere adviseren en begeleiden bij:

Advocaat aansprakelijkheidsrecht gespecialiseerd rechtsgebied

Op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht heeft Van Kempen diverse advocaten. Mr. E.C.M.J. van Kempen en mr. G.E. Hattink zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en de afwikkeling van schade als gevolg van -bijvoorbeeld- een onrechtmatige daad. Er zijn vaste contacten met diverse expertisebureaus die ervoor zorgen dat een gedegen rapportage wordt opgesteld van de oorzaak van de schade en de financiële gevolgen ervan. Deze aansprakelijkheidsrechtadvocaten zijn ervaren onderhandelaars en oplossings-gericht. Zij adviseren en procederen over vraagstukken als onrechtmatige daad, tekortkoming, causaal verband schadevergoeding en/of andere kwesties op het gebied van aansprakelijkheidsrecht.

Advocaat aansprakelijkheidsrecht – Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2024 Van Kempen Advocaten | Algemene Voorwaarden | Privacy policy | Cookie beleid | Klachtenregeling

Website door